Zij en Stijl voor jouw bedrijf

Heb jij een eigen (concept)store in kinder -of damesmode, maar mis je een stukje kleurrijke creativiteit in de winkel of op social media? Zij en stijl to the rescue!

Voor mijn personal styling adviezen ben ik erg gesteld op het creatief omgaan met de huidige garderobe. Dat vrouwen weten wat ze hebben hangen, hoe veelzijdig hun kledingstukken zijn en er ook goed afscheid van kunnen nemen. Hiervoor komen aankopen terug die een toevoeging zijn, geen aanvulling. Impuls aankopen leiden vaak tot miskopen en zo vullen we onnodig een kast met stofjes.

Aan de andere kant sta jij, met je winkel, waar je wilt dat klanten weer terugkomen. Dit gaat tegenwoordig verder dan : ´een zichtbare winkel zijn´ of ´dagelijks op instagram posten´. Er is genoeg concurrentie om je heen en daar moet je bovenuit steken. Het gaat om : persoonlijke benaderingen, creatieve uitingen en je gunfactor claimen. 

Wat kan ik daarin betekenen?

  • Styling in je winkel
    Met ruim 10 jaar retail-ervaring weet ik als geen ander wat er nodig is om je klant van A tot Z te inspireren, te helpen en terug te laten komen. We pakken vraagstukken aan als : welke aanpak hanteer je nu? Wat is je visie en wat zie je graag anders? Samen met jou en je team zorg ik ervoor dat jullie weer opnieuw geinspireerd zijn door je eigen winkel en voor je klanten. 

  • Social media styling
    Elke dag posten en binnen korte tijd duizenden volgers hebben. Dat klinkt ideaal, echter werkt het niet zo makkelijk om je potentiele klanten binnen te halen. O.a. het instagram account is je online winkel. Staat jouw online uitstraling gelijk aan jouw visie? We kijken naar : visie, kleurgebruik, creativiteit in content, continuiteit en de follow-up.