De speeddate is terug! De styling-afspraak op afstand, via teams. Hiermee krijg je snel antwoord op brandende vragen en tips om later na te lezen en je hebt vooral zin om zelf aan de slag te gaan. De afspraak is er nu in twee varianten : the short story en the XL talk.

Waarom een styling speeddate?

Een styling speeddate is dé ideale manier om snel persoonlijk, creatief advies te ontvangen. Je krijgt nieuwe inzichten, je gaat je garderobe herwaarderen en ontdekt nieuwe combinaties. Met als resultaat : een opgeruimde kast en een opgeruimd hoofd. Je haalt meer uit je huidige garderobe een nieuwe items aankopen doe je minimaal.


The short story

Deze dienst boek je als je een paar korte vragen hebt over items in je kast, je stijl of garderobe. Voorbeeldvragen die ik tot nu toe heb behandeld in een short story speeddate zijn :

´Hoe draag ik items door in verschillende seizoenen?´

´Waar begin ik bij het inrichten van een geheel nieuwe garderobe?´

´Hoe combineer ik print op print?´
´Hoe ontdek ik mijn persoonlijke stijl?´

´Wat past bij mijn figuur?´
´Ik heb voor mijn gevoel altijd hetzelfde aan, hoe zorg ik voor variatie?´


Tijdens de sessie beantwoord ik je vragen, maak ik deze visueel door voorbeelden uit eigen kast te laten zien en noteer ik alles zorgvuldig. Na de afspraak kan ik alles wat we hebben besproken op de mail zetten voor je. Zo heb je altijd een tool bij de hand om op terug te kijken.

Als we een afspraak hebben gemaakt, ontvang je een korte vragenlijst waar je je doel en verwachtingen van de speeddate kan invullen. Via teams is geen verplichting, je mag ook foto´s / beeldmateriaal sturen waar ik mee aan de slag kan.

Duur 60min.
Kosten 
€50
De betaling loopt middels een factuur.


The XL talk

In de XL talk gaan we meer in op je garderobe. Jouw doelen zijn : overzicht in je kast, nieuwe outfits maken met je huidige garderobe en minder nieuwe aankopen doen. Je vindt het fijn om hier de juiste handvatten voor te krijgen en geïnspireerd te worden, maar kiest zelf een moment om dit uit te voeren.

Check! Na deze afspraak kan jij zelf aan de slag en zorg je er zelf voor dat je weer kan winkelen in je eigen kast.

Tijdens de XL talk noteer ik alles zorgvuldig, zodat ik je na afloop een recap kan sturen. Deze recap is in vorm van een closet cleaning checklist, stylingtips, een moodboard en eventueel een boodschappenlijstje. Let op : het boodschappenlijstje zit niet standaard bij deze dienst.

Vooraf vraag ik je om een vragenlijst in te vullen en foto´s te delen van de huidige situatie van je kledingkast - niet stiekem opruimen dus ;-) - Via teams is geen verplichting, je mag ook foto´s / beeldmateriaal sturen waar ik mee aan de slag kan.

Duur 120 min.
Kosten
€125

De betaling loopt middels een factuur.


´Ik laat je weer shoppen in je eigen kledingkast!´