Het boodschappenlijstje

´wear clothes that matter´ 


De gepersonaliseerde wishlist
Het kan zo zijn dat je na het stylen of opruimen thuis items mist in je kast. We maken tijdens de afspraak samen een lijstje van items die je nodig hebt om je garderobe compleet maken. Ik zoek de items voor je op en werk dit uit tot een boodschappenlijstje , incl. afbeeldingen en shop links, waardoor je altijd terug kunt kijken en kan shoppen wanneer jij dat wilt. Ook handig dus als je budget het niet meteen toelaat.

Ook zonder een afspraak te boeken mag je het boodschappenlijstje bestellen. Heb je weinig tijd of zin om zelf te zoeken en ben je bijvoorbeeld opzoek naar fijne basics? Een outfit voor een bruiloft? Of die ene, fijne denim? Het is een fijne tool om overzichtelijk te krijgen waar je kan vinden wat je echt zoekt zonder verleid te worden om meer te kopen dan nodig. 

Kosten : € 25
*los te bestellen of in combinatie met een stylingsessie.
Bij interesse of vragen, stuur gerust een mailtje!


Voorbeeld voor een klant : aanvulling op haar kledingkast na een garderobe & stylingadvies op afstand.  Op links de uitgelichte stijlen die ze graag wilt nastreven, aangevuld met kledingstukken die haar huidige garderobe upgraden. 


Voorbeeld voor een klant : aanvulling op haar kledingkast na een garderobe & stylingadvies op afstand. 


Voorbeeld voor een klant : specifiek op zoek naar de perfecte blazer nav de closet cleaning aan huis. De blazers in de kast bleken bij de kast sessie gedateerd : deze waren niet meer de juiste fit en stijl voor de klant.


Voorbeeld voor een klant : moodboard met items nav de closet cleaning aan huis. De items vervangen kledingstukken die ´op´ zijn en vullen de huidige garderobe aan zodat er simpele style-switches gemaakt kunnen worden.Aanvullend komt hier een lijstje bij met clickable shopping links.


Voorbeeld voor een klant : ze bestelde het boodschappenlijstje los. Ze had nieuwe ideeën en inzicht nodig over hoe ze het beste haar garderobe kon aanvullen. Aanvullend komt hier een lijstje bij met clickable shopping links.


Voorbeeld voor een klant : moodboard met sets nav een speeddate. De items en sets zijn gekozen nav haar wensen over stijl-ideeen en het uitbreiden van haar garderobe. Aanvullend komt hier een lijstje bij met clickable shoppinglinks.


Voorbeeld voor een klant : moodboard met items nav een closet cleaning aan huis. De items vervangen kledingstukken die ´op´ zijn en vullen de huidige garderobe aan zodat er simpele style-switches gemaakt kunnen worden.


Voorbeeld voor een klant : moodboard met items nav een closet cleaning aan huis. De items gaan haar garderobe aanvullen. Aanvullend komt hier een lijstje bij met clickable shoppinglinks.


Voorbeeld voor een klant : moodboard met items nav een volledige stylingsessie aan huis. De items gaan haar garderobe aanvullen. Aanvullend komt hier een lijstje bij met clickable shoppinglinks.