Je staat voor je kledingkast en de gedachte : ´ik heb echt nieuwe kleding nodig!´ gaat regelmatig door je hoofd. Dan is de kans heel groot dat ik je kan helpen!


Waarom boek je een kastsessie?

- je staat vaak voor een volle kast met lichte frustratie : ´ik heb niks om aan te doen´.
- je vergeet items die waarschijnlijk ergens achterin je kast zijn belandt (of op de strijkplank).
- je grijpt vaak naar dezelfde combinaties om te dragen.
- en als je inspiratie mist, dan koop je toch weer nieuwe kleding?

We gaan opruimen. We gaan overzicht creëren.
Vanuit de opgeruimde garderobe bekijken we alle items in je kast : hoe veelzijdig zijn je kledingstukken met combineren? Passen de items nog bij jouw stijl? En wat heb je echt nodig om elke dag geïnspireerd te worden?

Shoppen in eigen kast

Er zijn vaak meer mogelijkheden dan je denkt of durft te denken. Voordat we onze afspraak hebben gepland heb ik je een aantal vragen gesteld en een moodboard voor je gemaakt. Met de opgeruimde kast en fijne styling handvatten zorg ik ervoor dat je weer kan winkelen in je eigen kast. Ik maak nieuwe sets voor je waar jij je goed, comfortabel en mooi in voelt.

Items die gemist worden en een goede aanvulling zijn, schrijf ik voor je op. Je kan hier ook het boodschappenlijstje voor gebruiken.


De afspraak & the day after.

De dag begint altijd met koffie of thee aan de keukentafel. Opstarten, kort de planning en verwachtingen doorlopen. Wellicht heb je nog vragen of andere ideeën, alles is bespreekbaar. Na ongeveer 30min. gaan we aan de slag.

Duur 3 uur ( excl. de 30 minuten kennismaking )
Kosten
 €175

De betaling loopt middels een factuur.. De afspraak aan huis is alleen mogelijk als je binnen een straal van 40km woont vanaf Westervoort/Arnhem.  


´Ik laat je weer shoppen in je eigen kledingkast!