• Speeddate Styling via skype
  • Closet Cleaning & Personal Styling aan huis
  • ZijenStijl shop

Boodschappenlijstje


De gepersonaliseerde wishlist
Het kan natuurlijk zo zijn dat je tijdens ons Skype gesprek, na het stylen of opruimen thuis items mist in je kast. We maken tijdens de afspraak samen een lijstje van items die je nodig hebt om je garderobe compleet maken. Ik zoek de items voor je op en werk dit uit tot een boodschappenlijstje , incl. afbeeldingen en shoplinkjes, waardoor je altijd terug kunt kijken en kan shoppen wanneer jij dat wilt. Ook handig dus als je budget het niet meteen toelaat. De betaling van deze dienst loopt middels een factuur, die je na afloop op je mail krijgt.

Extra kosten : € 15
*deze optie is zowel los mogelijk als bij alle diensten
Bij interesse of vragen, stuur gerust een mailtje!


Voorbeeld voor een klant : moodboard met sets nav een speeddate. De items en sets zijn gekozen nav haar wensen over stijl-ideeen en het uitbreiden van haar garderobe. Aanvullend komt hier een lijstje bij met clickable shoppinglinks.


Voorbeeld voor een klant : moodboard met items nav een closet cleaning aan huis. De items vervangen kledingstukken die ´op´ zijn en vullen de huidige garderobe aan zodat er simpele style-switches gemaakt kunnen worden.


Voorbeeld voor een klant : moodboard met items nav een closet cleaning aan huis. De items gaan haar garderobe aanvullen. Aanvullend komt hier een lijstje bij met clickable shoppinglinks.


Wil je mij boeken als personal shopper? Stuur dan een mailtje naar info@zijenstijl.com