• Speeddaten via skype
  • Closet cleaning & Personal styling aan huis
  • Shop zijenstijl
Home » Trendupdates » Knitwear

Knitwear

¨Een trend is een ontwikkeling van een bepaalde richting op langere termijn. Trends worden vaak aangegeven door modeontwerpers, maar kunnen ook voortkomen uit een rage waar ontwerpers dan verder op inhaken. Een trend duurt langer dan een seizoen en is altijd van invloed op het komende seizoensbeeld.¨ - Wikipedia

Een trend is makkelijk geshopt, maar past hij ook bij jou? Ik laat je in de trendupdates zien hoe veelzijdig een trend kan zijn en hoe je deze eigen kan maken. In the end moet je outfit bij jou passen!


#warm de winter door

Warm de winter door! Voor mij betekent dat : veel laagjes en groot, groter, grootst (tot ergernis van de man).. Truien waar je in kan wonen, die hebben we het liefst allemaal. En toch hebben we er ook één nodig voor op kantoor of als we een dagje op stap gaan. Truien voor verschillende weertypen, stijlen en gelegenheden : ik heb ze gevonden!

Kies voor..
RIJKE en natuurlijke materialen. Je trui moet je warm houden, maar ook zeker tegen een wasbeurt kunnen.
KLEUR en met voorkeur één kleur. Zo kan je makkelijker stylen met prints, andere kleuren of simpelweg een basic ´upgraden´. Grote kans ook dat je de trui dan over een paar jaar nog in je kast hebt hangen.
DE GOEDE MAAT / pasvorm. Probeer, wanneer je een trui koopt, altijd meteen je sets te maken die je hebt bedacht. Zo weet je of hij geschikt is om bijvoorbeeld in laagjes te dragen of dat hij wel leuk staat met een rok. 

Wist je dat..
..je 100% wol eigenlijk niet hoeft te wassen? Wol heeft een zelfreinigende functie. Je item wordt veel blijer van een stoombeurt in de douche of een nachtje buiten in de vrieskou. 


#warm de winter door | how to style

Ter aanvulling op bovenstaande ´gebreide truien - update´ : HOE TE STYLEN?
Even een paar ideeën delen. Een (dunne) coltrui of longsleeve, blouse en jurk heeft bijna elke vrouw wel in haar kast. Dit zijn hele fijne items om het hele jaar door te dragen en in dit geval laagjes mee te creëren.

Om je look te laten leven / goed tot zijn recht te laten komen, zou ik : 
- afwisselen met kleur en print
- twee verschillende materialen kiezen in je lagen
- stijlen mixen / bijv. klassieke blouse met een grove knit