• Speeddaten via skype
  • Closet cleaning & Personal styling aan huis
  • Shop zijenstijl
Home » Wat kan ik voor jou doen? » Closet cleaning & Stylen aan huis

Closet cleaning & Stylen aan huis

De dag begint altijd met koffie of thee aan de keukentafel. Even opstarten, kort de planning en verwachtingen doorlopen. Wellicht heb je nog vragen of andere ideeën, alles is bespreekbaar. Na ongeveer 30min. gaan we aan de slag (deze 30min staat los van de tijd en prijs).


Ik herken het : items die je al een tijdje niet draagt, items die je droeg in een andere tijd (bijv. voor of tijdens een zwangerschap), dat onzichtbare stapeltje achterin je kast of een extra rek op zolder die je simpelweg vergeet.  We gaan opruimen! 

Overzicht in je kast is fijn. Het helpt goed om een frisse start te maken door alles uit je kast te halen en vanuit daar te kijken naar : 

- Wat draag je graag?
- Wat is(/zijn) de reden(en) dat je kledingstukken niet meer draagt?
- Ben je sommige kledingstukken stiekem al vergeten of weet je ze niet meer te combineren?
- Geven we items nog een kans in je kast of gaan we ze een tweede leven gunnen?

Na het opruimen hangen en vouwen we je kast op een logische volgorde in zodat je alles kan terugvinden. Terwijl we dit doen ontstaan de eerste, nieuwe en onverwachte combinaties al - pinky promise - ! Met de items waar je over twijfelt kunnen we een paar dingen doen : stylen, verkopen of naar een kringloop/goed doel brengen.

STYLEN
Er zijn vaak meer mogelijkheden dan je denkt of durft te denken. Daarbij : ik heb je kast nog nooit gezien en kom met een frisse blik en een rugzak vol inspiratie naar je toe. Ik laat je zien hoe veelzijdig je kledingstukken zijn en laat je nieuwe ideeën passen. Terwijl je past pak ik er andere items bij waardoor er steeds nieuwe sets ontstaan. Sets waar jij je goed, comfortabel en mooi in voelt. Check de filmpjes op mijn Instagram account waarin ik kasten opruim en style met klanten.

VINTED
Vinted is een snel groeiend verkoop-platform waar je gemakkelijk je kledingkast upload en verkoopt. Ik help je bepalen of iets verkoop-waardig is en ik maak foto´s zodat je ze zelf alleen nog maar hoeft te uploaden.

KRINGLOOP / GOED DOEL
Hebben we besloten dat een item echt weg gaat, dan neem ik het voor je mee en breng het naar de kringloop. of verzamel de items voor een goed doel zodat we zeker weten dat het goed terecht komt.


Kosten : €80
Duur
: +/- 2 uur
(excl. eventuele reiskosten*)

*tot 20 km vanuit Westervoort reken ik geen reiskosten, daarna €0,25 per KM Extra optie : boodschappenlijstje.