• speeddaten via skype
  • closet cleaning & styling aan huis
  • ´the secret of great style is to feel good in what you wear´

Closet cleaning & Stylen aan huis

De dag begint altijd met koffie of thee aan de keukentafel. Even opstarten, kort de planning en verwachtingen doorlopen. Wellicht heb je nog vragen of andere ideeën, alles is bespreekbaar. Na ongeveer 30min. gaan we aan de slag (deze 30min staan los van de tijd en prijs).


Ik herken het : items die je al een tijdje niet draagt, items die je droeg in een andere tijd (bijv. voor of tijdens een zwangerschap), dat onzichtbare stapeltje achterin je kast of een extra rek op zolder die je simpelweg vergeet.  We gaan opruimen! 

Overzicht in je kast is fijn. Het helpt goed om een frisse start te maken door alles uit je kast te halen en vanuit daar te kijken naar : 

- Waar voel je je fijn in, wat draag je graag?
- Ben je sommige kledingstukken al vergeten of weet je ze niet meer te combineren?
- Wat is de reden dat je sommige kledingstukken niet meer draagt?

Na het opruimen hangen en vouwen we je kast op een logische volgorde in zodat je alles kan terugvinden. Terwijl we dit doen ontstaan de eerste, nieuwe en onverwachte combinaties al - pinky promise - ! En dan?

STYLEN
Er zijn vaak meer mogelijkheden dan je denkt of durft te denken. Met een inmiddels opgeruimde kast en fijne styling handvatten zorg ik er voor dat je weer kan winkelen in je eigen kast. Ook vullen we eventueel aan waar nodig*. Ik laat je zien hoe veelzijdig jouw kledingstukken zijn en laat je nieuwe ideeën proberen. Sets waar jij je goed, comfortabel en mooi in voelt. Check de filmpjes op mijn Instagram account waarin ik kasten opruim en style met klanten.
*aanvullen kan middels het boodschappenlijstje.

SECOND HAND
Bij opruimen hoort afstand nemen, afscheid nemen van iets wat je al lang niet meer draagt. Wel vind ik het belangrijk om bestaande kleding in leven te houden, ze kunnen vaak goed nog een tweede of derde (of vierde) ronde mee. Ik help je daar graag bij en zorg voor een nieuwe love story met jouw kleding!


Kosten : €110
Duur
: 2-3 uur
(excl. eventuele reiskosten*)

*tot 20 km vanuit Westervoort reken ik geen reiskosten, daarna €0,25 per KM