• Speeddate Styling via skype
  • Closet Cleaning & Personal Styling aan huis
  • ZijenStijl shop
Home » Wat kan ik voor jou doen? » Closet cleaning & Stylen aan huis

Closet cleaning & Stylen aan huis

De dag begint altijd met koffie of thee aan de keukentafel. Even opstarten, kort de planning en verwachtingen doorlopen. Wellicht heb je nog vragen of andere ideeën, alles is bespreekbaar. Na ongeveer 30min. gaan we aan de slag (deze 30min staat los van de tijd en prijs).


Overzicht in je kast is fijn. Het helpt goed om een frisse start te maken en vanuit daar te kijken naar : wat kan er weg, welke sets kan ik maken, welke aanvulling heeft mijn kast nog nodig? Ik herken het hoor : items die je al een tijdje niet draagt, dat onzichtbare stapeltje achterin je kast of een extra rek op zolder.  We gaan opruimen!

- Wat is de reden dat je kledingstukken niet meer draagt?
- Hangen de seizoenen en soorten kleding door elkaar?
- Ben je sommige kledingstukken stiekem al vergeten of weet je ze niet meer te combineren?
- Geven we items nog een kans in je kast of gaan we ze een tweede leven gunnen?

Na het opruimen hangen en vouwen we je kast op een logische volgorde in zodat je alles kan terugvinden. Met de items waar je over twijfelt kunnen we een paar dingen doen : stylen, verkopen of naar een textiel-bak brengen.

STYLEN
Er zijn vaak meer mogelijkheden dan je denkt en daarbij : ik heb je kast nog nooit gezien en kom aan met ideeen waar je zelf niet op was gekomen.  Ik laat je zien hoe veelzijdig je kledingstukken zijn. Samen bekijken we de twijfels en passen deze door. Terwijl je past pak ik er andere items bij waardoor er nieuwe sets ontstaan. Sets waar jij je goed, comfortabel en mooi in voelt. Check de filmpjes op mijn Instagram account waarin ik kasten opruim en style met klanten.

VINTED
Vinted is een snel groeiend verkoop-platform waar je gemakkelijk je kledingkast upload verkoopt. Ik help je bepalen of iets verkoop-waardig is en ik maak foto´s zodat je ze zelf alleen nog maar hoeft te uploaden.

TEXTIEL-BAK
Hebben we besloten dat een item echt weg gaat, dan neem ik het voor je mee en stop het in een textiel-bak. Dan wordt het in ieder geval hergebruikt.


Kosten : €80
Duur
: +/- 2 uur
(excl. eventuele reiskosten*)

*tot 20km vanuit Westervoort reken ik geen reiskosten, daarna €0,19 per KM Extra optie : boodschappenlijstje.