• speeddaten via skype
  • closet cleaning & styling aan huis
  • ´the secret of great style is to feel good in what you wear´

Waar mag ik je mee helpen?

Met jarenlange ervaring op zak, een enorme liefde voor kleding & creatief styling-brein kom ik bij je thuis of spreek ik je via Skype om je opweg te helpen. Hieronder een korte beschrijving om daarna door te linken naar de diensten. Tot gauw!


  • Heb je een paar brandende styling -of kledingkast vragen die minimaal een half uur in beslag nemen, dan kan je met mij Speeddaten via Skype. Ik help je op afstand op weg.
  • Is je kledingkast toe aan een opruimbeurt? Wil je graag meer overzicht en een nieuwe kijk op dagelijkse outfits? Dan is Closet cleaning & Stylen aan huis iets voor jou.
  • Zie je door de vele opties op het Wereldwijde Web het juiste niet meer, maar heb je wel aanvulling op je garderobe nodig? Dan is een boodschappenlijstje genoeg voor je.

LET OP : ivm zwangerschapsverlof kan je t/m verwachting oktober ´23 géén afspraken aan huis boeken. 

voor een gepersonaliseerd boodschappenlijstje is er nog t/m eind mei beperkt plek. Heb je vragen of wil je hier meer informatie over, stuur dan een e-mail!


BESCHIKBAARHEID
voor alle diensten geldt dat deze in het weekend plaatsvinden. Aan huis hou ik een starttijd aan van 10:00, voor de afspraken via skype is de tijd bespreekbaar. 

Heb je andere ideeën over de diensten dan bovenstaand, stuur dan een mail naar info@zijenstijl.com met je vragen en wensen. Dan maak ik de dienst passend en nog persoonlijker. 


Heb je zelf al lekker opgeruimd en nog een stapel ´oude´ kleding over waar je niks mee doet? Lever het in!