• Speeddate Styling via skype
  • Closet Cleaning & Personal Styling aan huis
  • ZijenStijl shop

Waar mag ik je mee helpen?

Met jarenlange ervaring op zak, een enorme liefde voor kleding & creatief styling-brein kom ik bij je thuis of spreek ik je via Skype om je opweg te helpen. Hieronder een korte beschrijving om daarna door te linken naar de diensten. Tot gauw!


  • Heb je een paar brandende styling -of kledingkast vragen die minimaal een half uur in beslag nemen, dan kan je met mij Speeddaten via Skype. Ik help je op afstand op weg.
  • Is je kledingkast toe aan een opruimbeurt? Wil je graag meer overzicht en een nieuwe kijk op outfits? Dan is Closet cleaning & Stylen aan huis iets voor jou.
  • Zie je door de vele opties op het Wereldwijde Web het juiste niet meer, maar heb je wel echt aanvulling op je garderobe nodig? Wellicht dat een boodschappenlijstje genoeg voor je is!

BESCHIKBAARHEID
Voor alle diensten geldt : de laatste twee weekenden van de maand ben ik in de ochtend beschikbaar vanaf +/- 8:30. De begintijd is bespreekbaar.  

LET OP : VANAF JANUARI 2022 BEN IK WEER OPEN VOOR AFSPRAKEN AAN HUIS!
Een speeddate boeken en/of boodschappenlijstje bestellen is beperkt mogelijk, app of mail voor een afspraak.

Heb je anderen ideeën over de diensten, stuur dan even een email naar info@zijenstijl.com met je vragen en wensen. Dan maak ik de dienst passend en persoonlijk. 


Vindt je stylen zelf heel leuk en ben je opzoek naar items
om je look compleet te stylen? Bekijk dan de items in de zijenstijl shop!