Waar mag ik je mee helpen?

Met jarenlange ervaring en een enorme liefde voor kleding op zak kom ik bij je thuis of spreek ik je via Skype om je op weg te helpen. Hieronder een korte beschrijving om daarna door te linken naar de diensten. Tot gauw!


  • Heb je een paar brandende stylingvragen die minimaal een half uur in beslag nemen, dan kan je met mij Speeddaten via Skype. Ik help je op afstand op weg.
  • Vindt je het lastig om met je huidige garderobe te combineren en variëren, dan is ´styling´ iets voor jou. Lees hier wat ik daarin voor jou kan betekenen.
  • Heb je veel kleding, maar draag je de helft niet omdat het niet meer bij je past? Of zijn er items rijp voor de textiel bak? Dan help ik je met een uitgebreide closet cleaning.
  • Je hebt geen tijd om te winkelen, ziet op het wereldwijde web de bomen door het bos niet meer maar je hebt wel echt nieuwe items nodig. Dan kan je mij boeken als personal shopper.

Je mag de diensten zeker combineren. Stuur voordat je een afspraak gaat maken even een email naar info@zijenstijl.com met je vragen en wensen. Dan maak ik de dienst passend.


Hoe leuk en origineel is het om een dienst van zijenstijl cadeau te geven?