• speeddaten via skype
  • closet cleaning & personal styling aan huis
  • shop zijenstijl & DIY

Zij en Stijl shop

Ik hou van kleur, prints - het liefst samen gecombineerd - en ik heb oog voor details. Dit laatste kan zeker een reden zijn om over te gaan tot aankoop. Ik hou van uniek zijn, jezelf letterlijk vertalen en laten stralen in een outfit. Daar tegenover staat de creativiteit met kleding : hoeveel combinaties kan ik maken met één kledingstuk? Welke kleuren matchen goed? In welk(e) seizoen(en) ga ik het item dragen [ wordt ook behandeld tijdens kast-sessies ] ?

In de shop staan items centraal die zowel een basic als een eyecatcher kunnen zijn. Met één doel : het moet een aanvulling zijn, geen opvulling. 

Met het uitzoeken (of maken) van producten voor de shop denk ik aan jou. En aan jou. En jou. En jou! Je vindt zowel vintage (=tweedehands) als handgemaakte items in zoveel mogelijk, verschillende maten. Een duurzame, unieke keus waar vaak maar enkele aantallen van zijn. Zo kan jij je eigen stijl het beste vertalen met producten waar je lang plezier van hebt.

Het is die ene toevoeging voor jouw garderobe die bij jou past. Enjoy!


Wil je tijdens een stylingsessie aan huis de collectie in het echt zien? Dan is dat natuurlijk mogelijk! Stuur een mail of DM via Instagram!