• Speeddate Styling via skype
  • Closet Cleaning & Personal Styling aan huis
  • ZijenStijl shop
Home » Zij en Stijl shop

Zij en Stijl shop

´Hoe combineer jij zo makkelijk?´ en ´Waar koop jij je kleding?´ zijn veelgestelde vragen.  Zo ben ik op het idee gekomen om ZijenStijl uit te breiden een klein winkeltje. Hoe mooi is het om mijn stijl, kledingstukken die ik leuk en waardevol vind voor een garderobe, te vertalen in items die je zelf kan kopen. 

Ik hou van kleur, prints - het liefst altijd samen gecombineerd - en ik heb een oog voor details. Dit laatste kan ook zeker een reden zijn om over te gaan tot aankoop. Ik hou van uniek zijn, jezelf letterlijk vertalen in een outfit. Ik hou van creatief zijn met kleding, bijv. : hoeveel kan ik met één kledingstuk? Dat is ook één van de dingen die ik je laat zien tijdens een stylingsessie.

Met het uitzoeken van producten voor mijn winkeltje denk ik aan jou. Wat vindt jij een must voor je garderobe? Van welke kleuren zou jij houden? Je ziet veel verschillende vintage (tweedehands) en handgemaakte kledingstukken. Een duurzame, unieke keus waar vaak maar enkele aantallen van zijn. Zo kan jij je eigen stijl het beste vertalen met producten waar je lang plezier van hebt. Of het nu een basic is of een eyecatcher, het is die ene toevoeging voor je garderobe die bij jou past. Enjoy!


Wil je tijdens een stylingsessie aan huis de collectie in het echt zien? Dan is dat natuurlijk mogelijk! Stuur een mail of DM via Instagram!