Styling

De dag begint altijd met koffie of thee aan de keukentafel. Even opstarten, kort de planning en verwachtingen doorlopen. Wellicht heb je nog vragen of andere ideeën, alles is bespreekbaar. Na ongeveer 30min. gaan we aan de slag (deze 30min. staat los van de tijd en prijs).


Een rijk gevulde kledingkast is niet nodig om je elke dag leuk aan te kleden. Hoe ga je met je kledingstukken om? Dat is de vraag.
- Hangen er items in je kast waar je geen raad mee weet?
- Die ene broek misschien, die best wel duur was, maar waar je steeds meer één set mee maakt.
- Hoe veelzijdig is jouw gekleurde blazer eigenlijk?
- Of ben je gewoon opzoek naar nieuwe ideeën met je huidige garderobe, zonder continu wat bij te kopen?

Er zijn meer mogelijkheden dan je denkt.  Ik laat je zien hoe veelzijdig je kledingstukken zijn. Ik neem inspiratie beelden mee om ideeën visueel te maken, deze mag je uiteraard houden. Samen bladeren we door je kast en de twijfels worden door gepast. Terwijl je past pak ik er andere items bij waardoor er uiteindelijk nieuwe sets ontstaan. Sets waar jij je goed, comfortabel en mooi in voelt. Achteraf maak ik foto´s voor je van de sets die we hebben gemaakt, zo heb je ze altijd bij de hand. De betaling loopt middels een factuur, die je na afloop op je mail krijgt.

Kosten : € 75
Duur : +/- 2 uur
(excl. eventuele reiskosten*)

*tot 20km vanuit Westervoort reken ik geen reiskosten, daarna €0,19 per KM Extra opties : kleuradvies & boodschappenlijstje.