• Speeddate Styling via skype
  • Closet Cleaning & Personal Styling aan huis
  • ZijenStijl shop
Home » Trendupdates » Swimwear

Swimwear

¨Een trend is een ontwikkeling van een bepaalde richting op langere termijn. Trends worden vaak aangegeven door modeontwerpers, maar kunnen ook voortkomen uit een rage waar ontwerpers dan verder op inhaken. Een trend duurt langer dan een seizoen en is altijd van invloed op het komende seizoensbeeld.¨ - Wikipedia

Een trend is makkelijk geshopt, maar past hij ook bij jou? Ik laat je in de trendupdates zien hoe veelzijdig een trend kan zijn en hoe je deze eigen kan maken. In the end moet je outfit bij jou passen!


#summerready

Je voelt je fijn in een bikini of badpak. Of allebei. Beiden badmode items zijn mooi voor het vrouwelijk lichaam. En even snel het terras op, naar het toilet of op pad? Dan style je de look zo!

Kies voor een...
..GOEDE MAAT badkleding, want wist je dat badkleding groter wordt als het nat is? Zorg dus dat hij perfect aansluit bij aankoop.
..KIMONO van zijde of viscose (of een mix). Juist dan heb je een perfect zomer item die over je badpak/bikini heen kan, maar waar je savonds ook mee naar het restaurant kan.
..SARONG wat simpelweg een fijn strandjurkje is! 


Hulp nodig met shoppen & combineren? Boek mij als stylist.