• Speeddate Styling via skype
  • Closet Cleaning & Personal Styling aan huis

Favoriete webshops

In de tijd waarin we leven shoppen we nog meer online dan normaal. Waar hecht ik waarde aan als ik een aankoop doe via een webshop? Overzichtelijke website en makkelijk in gebruik, relatief snelle levering, een vriendelijke klantenservice, een goede verpakking en makkelijk retour proces. Ik deel mijn favoriete webshops hieronder met jullie!


1. Sissel Edelbo

Vrouwelijk, vrolijk, kleuren, duurzaam.. Met deze focus hebben twee vriendinnen het merk in 2004 opgezet. Ik val voor de prints, de mooie stoffen uit India en de vormen van de kledingstukken. Het zijn eyecatchers die je outfit maken maar zeker ook ready-to-wear zijn!


2. Mango

Mango is een Spaanse winkelketen, je zal het wellicht kennen. Ik vind het in de afgelopen jaren enorm verbeterd qua zorg voor materialen. De collectie bestaat nu veelal uit natuurlijke materialen, wat (zeker in de zomer) toch het fijnste draagt. Let wel, Spaanse merken vallen kleiner. Koop gerust een maat groter!


3. Zalando

Het zal jullie niet ontgaan zijn maar bij Zalando shop ik heel graag. Het merken-aanbod is ruim, je maakt hierdoor gemakkelijk kennis met nieuwe merken en het filteren op ´wat zoek ik´ werkt goed. Een ander pluspunt vind ik de ´influencer favorieten´ waarin complete sets worden laten zien en je ze direct op je wishlist kan zetten. 

4. & Other Stories

Dit is de plek voor mooie basics met rijke details. Subtiele prints, uni kleuren, items die jaren mee gaan en het begin zijn van een goede basis-garderobe. De fotografie en styling vind ik echt de moeite waard om te blijven scrollen en doorklikken.

5. Phixi 

Een mix van vintage met nieuwe kleding op één plek. Niet helemaal waar, ze hebben inmiddels ook verschillende verkooppunten in Nederland. Een women-owned familiebedrijf waar moeder en dochters hun liefde voor rommelmarkten afstruinen vertalen in de meeste toffe vintage parels vinden. Oud met nieuw stylen, waardoor je unieke outfits creëert maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld.