• Speeddate Styling via skype
  • Closet Cleaning & Personal Styling aan huis
  • ZijenStijl shop
Home » Lizet

De kast van Lizet - @lizetleendersfontijn

´Best een donkere kast hé´ - dat klopt op het eerste oog wel, maar tussen de donkere items shinen de mooiste printjes. Lees onder de afbeelding verder.Wat is het mooiste item in je kast?
Dat is deze bloemenjurk, die droeg ik tijdens ons geregistreerd partnerschap. Ik draag hem nog steeds graag en vaak, stoer met een leer biker jack.

Wat draag je het liefste?
Nu, tijdens mijn zwangerschap, precies wat ik aan heb : een stretchy flare, tshirt met een blouse of bomberjack erover. Als ik mezelf extra mooi wil aankleden, draag ik graag maxi jurken. Vrouwelijk en zit heerlijk. Mooi met cowboylaarzen of een simpele sneaker.

Weet je welk item uit je kast het oudst is? 
Dat moet dit Adidas jack zijn, ruim 7 jaar geleden gekocht in Antwerpen. Het is nu vooral een ideaal festival item, fleurt elke look op en zit lekker. Op een festival draag ik hem dan met een wit t-shirt en denim short. 

Heb je een parel uit het buitenland in je kast hangen?
Niet zo zeer een kledingstuk, maar deze sarong heb ik in Thailand gekocht. Deze kan je wel opknopen tot jurk of rok voor over je bikini of ik gebruik hem om op te zitten als we op een strandje zijn.

Een item in je kast die je weinig tot niet draagt, maar niet weg kan doen?
Een G-star jasje. Die heb ik jaren geleden gekregen van mijn man voor kerst. Ik studeerde nog, dit was een heel duur cadeau. Nu allang niet meer mooi, maar ik gooi hem echt niet weg.

Hangt er een item in je kast die je lastig vindt te combineren en daarom niet draagt?
Ik noem hem het mijn ´dries noten look a like print´ shirt van 100% zijde. Prachtig, maar telkens als ik hem aandoe voel ik me zo overdressed.
Tip : compenseer in je look. Ga niet opzoek naar een basic onderstuk, hierdoor benadruk je juist (in dit geval) het shirt. Combineer hem met een denim : een denim-flare of een straight fit met een stoer uiterlijk.