Het verhaal achter Zij en Stijl


Zij en Stijl is in 2014 ontstaan en al jaren een begrip in de breedste zin van het woord. Gestart als blog met later aanvullend een Instagram-account met altijd één doel: inspireren! Outfits samenstellen en delen is wat ik het allerliefste doe. Via Instagram krijg je een echt kijkje in mijn leven als voornamelijk mezelf, vrouw en moeder. De connecties en interactie blijven me positief verbazen en enthousiasmeren om door te gaan.  

Mijn lievelingsvorm van
stylen zit hem in kleding; een passie en ervaring. Vanuit mijn retail-verleden heb ik veel kennis over de vrouw. In denkwijze, koopgedrag, uiting en prioriteiten. Mijn doel is altijd om vrouwen uit hun comfortzone te halen, zonder direct iets nieuws te kopen, maar om het in ieder geval te laten proberen. Met kennis over pasvormen, materialen, ´trends´ en de nodige eerlijkheid geef ik je vertrouwen in jezelf. En dat wil je als vrouw, je fijn voelen in wat je draagt. Daarom zet ik de trends ook tussen haakjes. Het gaat om hoe je je erin voelt. ´Vrouwen kopen veel´, zeggen ze. Wat misschien nog wel meer klopt: we kopen vaak items omdat we ze mooi vinden. Of we er wat aan hebben zien we later wel. En ik zeg we, want ook daar ben ik vaak genoeg schuldig aan geweest. Dit laatste zorgt ervoor dat je overzicht verliest in je kledingkast. Losse items, in verhouding meer bovenstukken dan onderstukken (of andersom) en geen complete sets meer. 

Nog een veel voorkomend gezegde : ´Vrouwen kopen, zodra ze moeder worden, meer voor de kinderen dan voor zichzelf´. Klopt ook. Ik kan dit zelf ook niet ontkennen. Één ding wist ik wel zeker toen ik moeder werd: ik wil mezelf elke dag mooi voelen. Mooi in de zin van, ik draag iets wat lekker zit en waar ik me goed in voel. En dat kan met een maatje meer, een maatje minder, met meer en minder kleding en een ruim of klein budget. Investeren in jezelf is nodig om dat te doen wat vrouwen graag doen: zorgen voor een ander. 

Wil je kunnen variëren met weinig kleding? Wil je je fijn voelen in wat je draagt? Is het nodig om de bezem door je kast heen te halen, omdat je geen afscheid kunt nemen van bepaalde items? Of heb je simpelweg een nieuwe garderobe nodig, maar geen tijd om te winkelen?


Bekijk hier wat ik voor jou kan betekenen!