• speeddaten via skype
  • closet cleaning & personal styling aan huis
  • shop zijenstijl & DIY

Retourvoorwaarden

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd, mits de retour in goede staat is. Enkel de kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket (via Post NL). 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd is dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je een product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je mag middels mail contact opnemen : info@zijenstijl.com , dan kijken we samen naar een passende oplossing.